Våra köpvillkorAdlivankin & Partners AB säljer Niconobacs produkter via Internet till privatpersoner och företag i Sverige. För att handla hos oss måste du vara myndig.
Adlivankin & Partners AB förbehåller sig rätten till prisändringar och tekniska fel, samt reserverar oss för eventuella fel på hemsidan Niconobac.se. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpevillkor och samtycker till att namn och personnummer/organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Betalningsvillkor Privatpersoner får förskottsbetala.
Företag får välja mellan att få en faktura. Betalningsvillkoren är standard 10 dagar netto. Eller förskottsbetalning med en kassarabatt på 2%.

Betalning med Payson Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se
Payson internetbetalningar


Pris Priserna till företag visas netto i svenska kronor. Momsen är 25% tillkommer på samtliga varor.
Priserna till privatpersoner visas inklusive 25% moms.

Fraktkostnad För privatpersoner är alla beställningar från 149 kr fraktfria. För beställningar med ordervärde under 149 kr är frakten 12 kr.
För företag är frakten 49 kr exklusive moms på alla företagsbeställningar mindre än 1500 kr.

Leverans Alla produkter levereras direkt till dig från företaget, och med leveransen medföljer en packsedel. Leveranstiden är 2-4 dagar efter emottagen beställning.
Om produkt är tillfälligt slut, så kommer du att meddelas omgående med information om när produkten kommer att finnas på lager. Därefter får du avgöra om beställningen ska annulleras eller om du accepterar leveransförseningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Retur Privatperson som inte nöjd med sin beställning har 14 dagars full returrätt, förutsatt att varan är i nyskick. Du betalar endast returporto.
Vid en retur skickas leveransen tillbaka direkt till Adlivankin & Partners AB. Kontakta oss innan du skickar tillbaka varorna, enklast via mail till: info@niconobac.se, märk retur och skriv informationen i mailet.

Reklamation Vid reklamation kontaktar du Adlivankin & Partners AB. Enklast via mail till: info@niconobac.se, märk Reklamation och skriv informationen i mailet.