Frågor och svar om Niconobac®Hur gör jag när jag ska starta att använda Niconobac? Ta bort den tomma filterhylsan som sitter på vid leveransen och sätt på ett oanvänt filter.

Hur byter jag filter? Håll i e-cigaretten så nära filtret som möjligt med ena handen och dra sedan av filtret rakt ut med den andra.

Hur många gånger kan Niconobac®s e-cigarett laddas? Niconobac®s e-cigarett kan laddas upp till 300 gånger.

Hur vet jag att min e-cigarett behöver laddas? Om dioden längst fram på e-cigaretten blinkar när du röker istället för att lysa stadigt så är det dags att ladda din e-cigarett.

Hur lång tid tar det att ladda min e-cigarett? Det tar ca 30 minuter att ladda din e-cigarett. Ett tips för dig som idag röker mycket är att ha två stycken Niconobac® e-cigaretter så att du har en e-cigarett att tillgå medan den andra laddar.

Hur vet jag att min e-cigarett är färdigladdad? När du laddar din Niconobac e-cigarett så lyser dioden, när den slocknar så har den laddat färdigt.

Vad är det för rök som kommer ur e-cigaretten? När du röker Niconobac® så kommer en ofarlig vattenånga som ska föreställa den rök som kommer när du röker en vanlig cigarett.

Hur långt räcker ett filter? Ett filter Niconobac® motsvarar ungefär ett halvt paket vanliga cigaretter.

Mitt filter läcker? Om du upplever att ditt filter läcker, dvs att du får in någon vätska i munnen, så tar du i för mycket när du röker. Testa att ta i mindre när du tar ett bloss, du hittar snabbt rätt teknik.

Varför kommer det ingen rök när jag röker? Om du precis har köpt Niconobac så tar du först bort den tomma filterhylsan och sätter på ett laddat filter. Om cigaretten blinkar så måste du ladda om din e-cigarett. Om du har ett laddat filter och din e-cigarett är laddad men du ändå inte får någon rök så byter du till ett nytt filter.

Hur får jag batteriet att räcka längre? Dra lugna bloss på cigaretten så räcker laddningen längre.

Var kastar jag Niconobac när batteriet är helt slut (efter c:a 300 laddningar)? Du kastar Niconobac i en batteriholk.

Är Niconobac en godkänd produkt? Niconobac uppfyller samtliga krav för att få säljas i hela Europa. Niconobac är EU-märkt och certifierat av SGS och RoHS.